Szakkönyv ajánló

Körömhajó 2015 – 1. előadás – Vétek Nikolett és Kovács Gabó előadása

KOVÁCS GABÓ: COVER REFILL ZSELÉ „MUNKA KÖZBEN”: TELJES COVERBŐL KÉSZÜLT SZALONMANDULA TÖLTÉSE, ILLETVE GÓTIKUS MANDULA ÉPÍTÉSE AZ ÚJ COVER REFILL ZSELÉ HASZNÁLATÁVAL. REFLEKTORFÉNYBEN AZ ÚJ ANYAGCSOPORT: ONE STEP EASY.

Töltéskor Gabó az új kerámia csiszolófejeket – felületi, Remove – használja. És hogy a hófehér franciakörmöket „feldobja”, transzferfóliával díszít, melyhez az új, könnyen leváló transzferfóliákat használja. Bemutatkozik még az új sárgulásmentes, rendkívül magas fényű Top Shine Xtreme fényzselé és az új anyagcsoport (melynek leoldása csupán 2-3 perc), a ONE STEP Easy.

Oktató: Kovács Gabó - http://www.mukorom-tanfolyam.com/kovacs-gabriella-o5

VÉTEK NIKOLETT: ÚJ TRENDI DÍSZÍTŐSTÍLUS – „FRANCIA KERETBEN” AZ ÚJ 2015 TAVASZ-NYÁRI ROYAL GEL ÉS SZÍNES ZSELÉ DIVATSZÍNEKKEL

Niki vendégeinek egyik legnagyobb favoritja a „francia keret”, mely „körbefonja” és egyúttal kiemeli, kihangsúlyozza a hihetetlenül élethű, új 2015 tavasz-nyári Royal Gel és színes zselé divatszínekkel, Xtreme Aquarell krémfestékkel megfestett tavaszi bazsarózsákat. Tanuld meg az új stílust és kápráztasd el vendéged!

Oktató: Vétek Nikolett - http://www.mukorom-tanfolyam.com/vetek-nikolett--o9

  • 01:05
  • 9521
  • 100%
  • 2015.03.24 12:49:13

Felhasznált anyagok

A termékekre kattintva megvásárolhatod azokat.

Kapcsolódó videók