Tigrisszem CrystaLac

Tigrisszem hatás: a körmöt elforgatva a csík vándorol! (Szemben a hagyományos mágneses CrystaLac-ok fix mintáival.) Minden nőben ott lapul mélyen a vadmacska. Ugrásra kész. Csak a megfelelő pillanatra vár. Csalogasd elő vendégedből a vadmacskát, az új Tigrisszem CrystaLac-okkal. A rugalmas, leoldható CrystaLac-oknál a szupererős mágnes hozza elő a tigrisszem hatást: a csík vándorol, ha vendéged forgatja a körmét. 12 féle lélegzetelállító színben!

1. Készítsük elő a körmöt No Buffer Scrub -al, majd vékonyan kenjük fel a Base Gel-t és zárjuk le a köröm szabadszéleit.
Köttessük 2percig*.

2. Vigyük fel vékonyan az első réteg TigerEye CrystaLac színt a teljesen megkötött alaprétegre, majd zárjuk le vele a köröm szabadszéleit is. Köttessük 3percig*.

3. Vigyük fel vékonyan a második réteg
TigerEye CrystaLac színt a teljesen megkötött első rétegre, majd helyezzük a körömfelszín közelébe pár másodpercig a TigerEye Effect
Mágnest. Köttessük 3percig*.

4. Zárjuk le a teljesen megkötött körmöt, és a szabad széleket „0”-ás CrystaLac-al. Köttessük 3percig*.(*Szükség esetén köttessük több ideig.)

Figyelem! Csak a leírtaknak megfelelő TigerEye CrystaLac Technikát alkalmazva érhető el a megfelelő végeredmény.

  • 03:00
  • 24960
  • 100%
  • 2014.03.18 13:30:53

Kapcsolódó videók