MEGÉRKEZETT! the SENSe of Nail Art - A KÖRÖMMŰVÉSZET ÉRZÉKE

A SENS márka egy hiánypótló új körmös termékcsalád védjegye, amit mindenkinek ki kell próbálnia, aki a főként Nail Art anyagok és eszközök merőben új, különleges világában ki szeretné teljesíteni kreativitását és

A SENS brand biztosítja ugyanazt a páratlan minőséget és megbízhatóságot, amit az „anyamárkától”, a Crystal Nails-től már megszokhattunk, ugyanakkor új kapukat nyit meg az alapanyagok felhasználhatósági köreiben. A különlegességek között található pl. extrémre növelt tapadású, selyemszálerősítésű alapozó/megerősítő zselé; bemutatkoznak nagyon sűrű, könnyedén „gyurmázható” színes 3D díszítő zselék és hozzájuk passzoló ecsetek; megjelennek átkötési határig pigmentált intenzív színű CrystaLac-ok (géllakkok); debütál egy különlegesen kezes, homogén akrilzselé építéshez; és érkezik több más hasonlóan egyedi anyag és eszköz is.
A különlegességekhez tartozik az is, hogy a SENS speciális anyagainak fejlesztésében - a Crystal Nails jól bevált szakértői csapata mellett - a SENS márka nagyköveteként Újvári Barbara nemzetközi Nail Art oktató is részt vesz.
  • 00:23
  • 378
  • 0%
  • 2021.03.08 10:32:41