Körömdíszítés ChroMe CrystaLac-kal

Új, egyedi Chro°Me CrystaLac géllakkozási technika. Króm hatás: Ami eddig lehetetlen volt! Új, a világon egyedülálló, forradalmi fejlesztésű, rugalmas „fémes” Chro°Me CrystaLac, egyedi géllakkozási technikával! 2 hétig tartós, króm körmök! Egyedi technológia! Titkos összetétel!

Alap:
A ChroMe CrystaLac alapozó zseléje a ONE STEP CrystaLac 0. Ez egy fixálásmentes rugalmas anyag, amit 3 percig kell köttetni. Ne felejtsd el lezárni vele a köröm élét is!

Szín:
Kend rá a ChroMe CrystaLac-ot vékonyan – amennyire vékonyan csak tudod. Köttesd 3 percig. Ha nem köt meg 3 perc alatt, köttesd tovább. Ha így sem kötne meg, vastagon kented!!! Ha megkötött, akkor kenheted rá a következő réteget, szintén hajszál vékonyan. (Mivel az anyag erősen pigmentált, ezért – mint minden pigmentált anyagot – vékonyan kell kenni.)
Fontos! A színnel nem szabad zárni az éleket!

Fedés:
Amikor a második réteg is teljesen megkötött (minimum 3 perc), akkor kell borítani a felületét a ChroMe Top-pal. Kizárólag ezt használd hozzá fedő fényzselének, mert ez az egyetlen anyag, ami egyik színt sem színezi el, oldja, buborékosítja stb. A tökéletes tartás érdekében használd két rétegben és ezzel zárd le a köröm éleit is.

FONTOS:
A ChroMe CrystaLac-nak nincsen tartást biztosító szerepe, ezért vékony körmök esetében a körömre felkent anyag 2-3 nap alatt berepedezik, ami az anyag felválását okozhatja. Ezért érdemes megerősíteni a körmöt Easy Off zselével, amit ONE STEP CrystaLac 0-val kell lezárni. Erre a rétegre mehet a ChroMe CrystaLac.

  • 03:00
  • 26625
  • 100%
  • 2014.03.18 16:26:35

Felhasznált anyagok

A termékekre kattintva megvásárolhatod azokat.

Kapcsolódó videók