Adatvédelem

Jelen szabályzat a mukorom.tv honlap használatának feltételeit, a Felhasználók adatvédelmének irányelveit tartalmazza.

A mukorom.tv honlap regisztrációhoz kötött funkcióit a honlap felületén regisztrált 16 éven felüli természetes személyek használhatják (Felhasználók). A regisztrációhoz nem kötött szolgáltatásokat bárki használhatja megkötés nélkül.

A mukorom.tv honlapon a Felhasználó által a regisztráció, és a honlap használata során egyéb módon megadott adatok kezelője az Elite Cosmetix Kft. (továbbiakban: Adatkezelő).

Felhasználó a regisztrációval kifejezett hozzájárulását adja, hogy adatait az Adatkezelő jelen szabályzatban meghatározott módon tárolja és felhasználja, illetve, hogy az Adatkezelő hírlevelet küldjön a részére.

Adatkezelő a Felhasználó adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha az a szolgáltatások teljesítésekor Adatkezelő alvállalkozójaként működik együtt.


Felhasználó az általa megadott adatokat saját maga módosíthatja, törölheti a rendelkezésre bocsátott adminisztrációs felületen, illetve kérheti azok törlését az info@mukorom.hu email címen. Hírlevél esetében lehetőség van a hírlevélről történő leiratkozásra, az annak végén található „Leiratkozom” linkre kattintással.

Felhasználó adatainak kezelése megfelel a 1992. évi LXIII törvény előírásainak.